Ervaringen

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Aanrader!

Ik heb wel vaker een massage gehad maar de ontspanningsmassage bij Rutger was écht ongelofelijk goed. Hij werkt met veel zorg en aandacht en geeft de juiste druk op pijnlijke plekken waardoor er een totale ontspanning ontstond in mijn lijf. Uiteindelijk anderhalf uur alleen maar genoten. Echt een aanrader!

Anita van Rijn

Geweldige massage

Gisteren een fantastische bamboe massage gekregen van Rutger. Hij is een ervaren masseur die verschillende massagetechnieken zeer goed beheerst. De massage werd met veel aandacht en zorg gegeven. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Kortom een echte aanrader.

Hans van Rijn

Precies wat ik nodig had

Precies wat ik nodig had. Een heerlijk stevige massage. Even helemaal weg uit het drukke leven met de nodige stress. Rutger biedt echt maatwerk en past de massage aan, aan waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ik voel mij weer helemaal geaard en opgeladen. Zeker een aanrader!

Renee Bakker-Smit

Ik was altijd maar drukdrukdruk

Ik ken Rutger al een aantal jaren, maar wist niet dat hij massages gaf. Ik was altijd maar drukdrukdruk, had al jaren last van rug, nek en schouders en in de loop der jaren al diverse behandelaars en therapeuten gezien. Massages had ik ook al wel vaker gehad, maar ben daar nooit laaiend enthousiast over geweest, dus ik was erg benieuwd. Voordat ik plaats mocht nemen op de bank stelde hij me vragen, zodat hij de massage op maat kon geven. Rutger is een prettig persoon waar ik me direct op mijn gemak voelde, wat zeker positief werkt bij een ontspanningsmassage. Want dat zou het gaan worden, werd besloten. Ik onderging een fijne krachtige massage waarbij extra aandacht uitging naar mijn probleemgebieden nek en schouders. Als herboren ben ik de deur weer uitgestapt, heb heerlijk geslapen en nog dagen het effect van de behandeling mogen voelen. Ik kom zeker gauw weer langs!

Walda van Ginhoven

Deskundig, ervaren, met oog en oor voor mij

Zaterdag had ik een top massage bij Rutger. Deskundig, ervaren, met oog en oor voor mij als klant. Goede adviezen waren mooi meegenomen. Van harte aanbevolen!

Jan Wijbrand Attema

Echt ontspannen en opladen

Echt ontspannen en opladen: Rutger weet precies welke druk bij mij past. De praktijkruimte is licht en zonnig, het ruikt er heerlijk en ik hoorde de vogeltjes fluiten.

Willemijn Menken

Een kwaliteits- en oplaadmoment

Rutger is een geweldig goede masseur, waar ik maximaal tot ontspanning kom. Wat zo prettig is, is dat Rutger volledig gefocust is. Hij weet wat hij doet, en doet dit uiterst professioneel en zorgzaam. Diepe ontspanning in een zeer goed verzorgde omgeving is waar Ontspanzo voor staat en waar ik iedere keer weer naar uitkijk als kwaliteits- en oplaadmoment. Ga zo door Rutger! En tot gauw …

Coert-Jan Tomassen