Over Rutger

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over Rutger

 
Een goede balans tussen inspanning en ontspanning geeft je een stevige basis, voor alles wat je tegenkomt in je leven. Daar is niets zweverigs aan: we weten allemaal dat hard werken, stress en zorg energie opslurpen, terwijl sport, gezelligheid en de natuur ons reservoir bijna als vanzelf weer vullen. 

Waar ik vandaan kom

Voor mij duurde het even voor ik die balans vond. Mee in de ratrace moest ik, werken aan de toekomst, liefst met 180 km per uur: dan kom je tenminste vooruit. Maar als je alleen maar geeft en niet ontspant, kom je helemaal niet vooruit. Integendeel. 

Achteraf gezien was deze periode nodig. Om in te zien hoe onmisbaar die balans is. En hoe ik die zelf nooit zou vinden in de omgeving waar ik me toen bevond.

Dit doe ik nu

Nu is het roer om, ben ik opgeleid masseur en geef ik de balans door. Simpel: door met jou te bespreken wat je wensen zijn, wat je pijnpunten en wat je zou willen. Daarna start ik de massage die past en ga jij uit je hoofd en maak je weer contact met je lijf. En of je 30, 60 of 90 minuten boekt, maakt niet uit: met elke sessie geef je gewicht aan je eigen balans.
 
Opleiding

In 2011 haal ik mijn diploma voor Nuad Bo-Rarn Thai Massage, in Chiang Mai in Thailand. Dat smaakt naar meer. Inmiddels heb ik ook de Nederlandse opleiding tot NGS Wellness-masseur afgerond plus verdiepingen als bamboemassage en triggerpoint-therapie. Kilometers vlieguren liggen bij Thermen Soesterberg, een mooie wellnessketen in het midden van het land. Nu masseer ik voor verschillende opdrachtgevers waaronder SpaSereen en verzorg ik stoelmassages bij diverse bedrijven op de hectische Zuidas in Amsterdam. Daarnaast ontvang ik je van harte in mijn eigen praktijk in het rustige Ankeveen.