Tarieven massage

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Tarieven massage

Neem je tijd 

Een korte massage is een fijne boost. Bij een langere massage krijg je de kans om echt los te laten en volledig te ontspannen. Voor een eerste massage raad ik je dan ook 90 minuten aan. Het is aan jou en jouw agenda welke je kiest.

30 minuten

Ideaal voor de terugkerende onderhoudsbeurt. Denk bijvoorbeeld aan overbelasting van je rug, nek of schouders of aan blessuregevoelige lichaamsdelen als je benen of armen.

60 minuten

In een uur hebben we genoeg tijd voor zowel de voorkant als de achterkant van je hele lijf. 

90 minuten

De micro-vakantie. Meer langgerekt strijken, volledige ontspanning. Wat er ook speelt, hoe druk je ook bent: na een uur kom je lichamelijk en geestelijk helemaal tot rust. 

Tarieven 

30 minuten                            € 45,00
60 minuten                            € 74,50
90 minuten                            € 115,00

Ontspanzo Onderhoudskaart
10 x 30 minuten voor           € 425
10 x 60 minuten voor           € 720

Ontspanzo Cadeaubon
Vanaf                                       € 30

Ontspanzo bij je thuis of op de zaak

Ik masseer bij bedrijven, maar ook bij mensen thuis. We overleggen wat je wilt en welke benodigdheden ik meeneem en ik geef je vooraf de prijs, inclusief reiskosten.

Ook je ogen, je oren en je neus doen mee

Aanraking alleen al zorgt vaak voor fijne ontspanning. We verdiepen deze ervaring met fijne ingrediënten voor verschillende zintuigen. Zo ruik je een uitgebalanceerde combinatie van biologische massageolie met etherische of druivenpitolie, droom je weg bij zachte muziek op de achtergrond en word je omgeven door een minimalistische inrichting. De focus ligt bij jou. 

Pin of contant

Je kunt bij mij pinnen of contant betalen, internetbankieren kan ook. Maar wel altijd van tevoren, dus vóór de massage van start gaat stuur ik je een betalingslink via email/whatsapp. 

Alle tarieven zijn inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven. Reiskosten in overleg.